Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare a siteului

Termenii “asociatiasocialactiv.com”, “site-ul”, “Asociatia Social Activ”, “noi”, “fundatia” fac referire in cele ce urmeaza la Asociatia Social Activ ASA ONG si serviciile sale oferite prin site-ul asociatiasocialactiv.com.

Termenii si conditiile mentionate mai jos constituie contract valabil si au valoare de contract incheiat intre Asociatia Social Activ ASA ONG numit in continuatre OPERATOR si orice client care utilizeaza serviciile SITE-ului asociatiasocialactiv.com denumit in continuare SITEUL. Folosirea, incluzand vizualizarea SITE-ului, implica deplina acceptara termenilor si conditiilor mentionate mai jos.

INTRODUCERE
Pentru folosirea in bune conditii a SITEULUI, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Acest site este intretinut si administrat de societatea OPERATOR. Nume companie: OPERATORUL, Adresa: Comuna Carand, nr. 229, jud. Arad, Romania Tel.: 0757 455 832 Email: asociatia.social.activ@gmail.com
Administratorul SITE-ului, OPERATORUL, isi asuma dreptul de a face orice modificari ale acestor prevederi (termeni si conditii), orice modificari ale SITE-ului (modificari de structura, de continut precum si orice alte modificari), de a intrerupe orice activitate pe site sau arhiva din continutul sitelui, fara o notificare prealabila a utilizatorilor SITE-ului. In acest sens, OPERATORUL nu va putea fi facut responsabil pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, imbunatatiri, up-grade-uri etc de orice fel. In cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site-uri. Ramane la aprecierea dumneavoastra daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo. Accesand pagina “Termeni si conditii” puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

DREPTURI DE AUTOR
Intregul continut al SITE-ului (incluzand, dar fara a se limita la: texte, imagini, logo-uri, butoane, elemente grafice, baze de date, orice alte date, scripturi, design web, programe etc) este proprietatea OPERATORUL si/sau a furnizorilor sai si/sau a partenerilor sai si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea industriala si intelectuala.
Folosirea fara acordul scris explicit al OPERATOR-ului, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare. Orice reclamatie si/sau problema legata de respectarea drepturilor de autor in legatura cu intreg continutul SITE-ului pot fi semnalate printr-un email trimis pe adresa de Email.

SECURITATEA DATELOR PERSONALE SI A INFORMATIILOR. CONFIDENTIALITATEA
Datele personale introduse de catre utilizatorul serviciilor noastre vor fi folosite de OPERATOR numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formule sunt necesare pentru contactul cu dumneavoastra. Ne obligam sa nu facem publice si/sau sa nu vindem informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri fara acordul lor explicit. OPERATORUL nu vinde si nu ofera datele dumneavoastra personale nici unei terte parti. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept, in cazul unei solicitari justificate a acestora, conform legilor in vigoare.
Nu toleram SPAM-ul si nu furnizam adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice). Orice utilizator care a furnizat explicit pe SITE adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza noastra de date.
OPERATORUL nu poate fi facuta responsabil pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale de pe SITE. Va recomandam sa nu divulgati aceste informatii nici unei terte parti. OPERATORUL nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit SITEUL.
OPERATORUL nu isi asuma responsabilitatea pentru orice pierderi de informatii care ar putea fi cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit SITEUL si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul sau serverele, sau mailurile expediate de SITEUL nu contin virusi.
Datele/informatiile colectate prin intermediul formularelor completate, la crearea unui cont personal de utilizator vor putea fi utilizate de catre OPERATORUL pentru intocmirea de statistici care vor putea fi folosite in vederea imbunatatirii serviciilor oferite utilizatorilor, cu respectarea legilor in vigoare.

COMPORTAMENTUL DE UTILIZATOR
OPERATORUL ofera utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca, de a modifica partial, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde sau revinde, sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor OPERATORULUI, fara acordul scris al acestuia. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul SITE-ului nostru sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul nostru, va fi considerata o tentativa de fraudare a SITE-ului nostru si va face obiectul unei plangeri penale impotriva persoanelor care au incercat oricare din aceste actiuni.

RESPONSABILITATI PRIVIND SITE-UL SI PRODUSELE. GARANTIA PRODUSELOR. DECLINAREA RESPONSABILITATII
OPERATORUL nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, descrieri, caracteristici, dimensiuni, simboluri, imagini, texte sau orice alt continut al SITE-ului. OPERATORUL nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al SITE-ului este complet si corect. OPERATORUL nu poate fi facuta responsabila si nici nu garanteaza, in nici un fel, pentru functionarea SITE-ului, pentru informatiile si continutul SITE-ului, nici pentru materialele sau produsele de pe site.
OPERATORUL nu este responsabila si nu poate fi tinuta responsabila in nici un fel, direct sau indirect, pentru orice paguba si/sau problema si/sau neajuns, directe sau indirecte, de orice natura, ca urmare a folosirii serviciilor oferite.

RECLAMATII CATRE ANPC
Pentru a depune o reclamatie la Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului, va rugam sa accesati www.anpcnet.ro, unde puteti afla cum se poate depune o reclamatie, precum si datele de contact ale autoritatilor judetene/nationale unde puteti depune reclamatiile.

PUBLICITATE SI LEGATURI CU ALTE SITE-URI, CODURI DE CONDUITA
Sunteti de acord cu urmatoarele: operatorii, administratorii si/sau proprietarii SITE-ului nu sunt, sub nici o forma, responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, participari la concursuri, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie/legatura/intelegere/tranzactie/colaborare/etc. care pot aparea intre dumneavoastra si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul nostru. OPERATORUL isi rezerva dreptul de a trimite clientilor/utilizatorilor sai diverse oferte privind produsele din site-ul SITEUL, propuneri de produse si servicii cadou oferite direct de OPERATORUL sau de partenerii acesteia. Operatorii, administratorii si/sau proprietarii acestuia nu pot fi facuti nici material nici sub alta forma, direct sau indirect, responsabili pentru cele mai sus mentionate.

NOTIFICARI
Prin accesarea SITE-ului, utilizarea acestui site, sau trimiterea de mesaje (e-mail-uri) catre/de la OPERATOR, comunicarea se realizeaza in sistem electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor pe cale electronica de la OPERATOR (mesaje, comunicari prin e-mail sau buletine informative-in cazul abonarii la acest serviciu). OPERATORUL isi rezerva dreptul de a aduce modificari prezentului contract fara o notificare prealabila a clientilor/utilizatorilor.

DREPT APLICABIL. LITIGII
Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) SITE-ului, utilizatorul/clientul se declara de acord asupra faptului ca Termenii si conditiile de utilizare de mai sus se completeaza cu legile romane in vigoare. In cazul oricarei dispute care ar putea sa apara intre utilizator/client si OPERATOR si asociatii/partenerii/afiliatii sai, se va incerca mai intai rezolvarea pe cale amiabila, iar daca aceasta rezolvare nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta din localitatea unde isi are sediul OPERATORUL.

FORTA MAJORA
Forta majora invocata si probate de una din parti in conditiile legii, exonereaza partile de obligatii – cu exceptia obligatiei de plata pentru serviciile prestate pana la aparitia ei – numai pe durata fortei majore.

INDEPENDENTA CLAUZELOR CONTRACTUALE
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni termenii si conditiile de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

DISPOZITII FINALE
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.