Programe

ASA a dezvoltat de-a lungul timpului mai multe programe de impact care au rezultate extraordinare

Programe comunitare

Programe comunitare

Misiunea ASA implică atât intervenția la nivelul beneficiarilor, prin programele derulate, cât și sensibilizarea și transferul de bune practici și know-how autorităților locale, instituțiilor de învățământ, membrilor comunităților în care lucrăm cu propunerea de a adopta, implementa și derula cu resursele proprii astfel de programe.

read more
Tabara la tine acasa

Tabara la tine acasa

În fiecare vară începând cu anul 2013 echipa ASA își umple valiza cu diferite jucării, materiale creative, jocuri, muzică, povești și multă bucurie, iubire și merge prin sate și cartiere la copii, ca să aducă „Tabăra la ei acasă!”

read more
Sustinere la distanta

Sustinere la distanta

Fiecare dintre noi poate să dăruiască de-a lungul vieții din resursele proprii. Fie că este vorba de câteva ore de joacă împreună cu un copil, de organizarea unor activități în folosul comunității sau de donație de bunuri (cărți, haine, materiale educative, bani etc.) care să fie folosite în sprijinul persoanelor vulnerabile.

read more
Voluntari Voinici ASA

Voluntari Voinici ASA

Programul Voluntari Voinici ASA în care 50 de beneficiari (copii / tineri 10 – 20 de ani) ai activităților educative și de dezvoltare personală învață să fie Oameni responsabili și implicați în comunitățile în care trăiesc, prin formare de voluntari.

read more
Life skills

Life skills

Programul Life skills, început în 2013 care are peste 800 de beneficiari direcți (copii și tineri de la 3-20 de ani) și minim 1500 beneficiari indirecți de toate vârstele, din 24 de comunități dezavantajate, cartiere segregate din mediul rural și urban, implementat în județele Arad, Prahova și Constanța.

read more