Servicii

Serviciile oferite de ASA sunt la cel mai înalt nivel profesional și adaptate la nivelul fiecărei persoane care solicită sprijinul nostru.

Servicii ASA

Asociația Social Activ oferă servicii cu plată persoanelor care au un venit minim per membru de familie de 500 de lei.

Fiecare membru din echipa ASA are studii superioare, post-universitare și nenumărate cursuri de specializare, cu peste 15 ani vechime în domeniu și experiență vastă, colaborând cu diverse ONG-uri și companii la nivel național ți internațional.

Consiliere socio – educațional – profesională

Echipa ASA formată din asistenți sociali, pedagogi și psihologi oferă persoanelor aflate în dificultate servicii de consiliere, asistență și orientare în:

– domeniul social: dosare sociale, demersuri necesare obținerii alocațiilor sau ajutoarelor oferite conform legislației în vigoare, a certificatelor de persoană cu handicap, demersuri juridice etc.

– în domeniul educațional: orientare școlară, sprijin în reluarea studiilor etc.

– în domeniul profesional și al ocupării unui loc de muncă: întocmirea unui CV, căutarea unui loc de muncă, orientare și reconversie profesională etc.

Terapie psihologică

Departamentul de terapie, consiliere și evaluare psihologică oferă servicii specializate individuale și de grup, precum și sesiuni de supervizare oferite de echipa de terapeuți ASA și colaboratori.
Pentru lista completă a serviciilor, va rugăm să ne contactați.

Cursuri ASA

Asociația Social Activ organizează și derulează cursuri de formare, seminarii, work-shopuri, conferințe etc.

Pentru informații suplimentare vă rugăm să ne contactati

Consultanță

Echipa pluridisciplinară ASA oferă servicii de management acreditare, licențiere a serviciilor, funcționare la nivel instituțional prin evaluarea nevoilor, întocmirea planurilor de intervenție la nivelul beneficiarilor, întocmirea strategiei pe termen scurt, mediu și lung de funcționare precum și evaluare financiară și plan bugetar strategic.

Asigurăm management de caz și supervizare precum și consultanță în funcție de solicitările primite.

Pentru detalii contactați-ne.

Scriere proiecte

Cu 10 ani de experiență în scriere de proiecte echipa de management și consultanță ASA vă poate sprijini pentru identificarea liniilor de finanțare care să vină în sprijinul proiectelor inițiate în domeniul social, educațional, cultural etc.