Cum ajut

Misiunea și activitatea Asociației Social Activ depinde strict de sprijinul donatorilor și sponsorilor care ne-au ajutat an de an!

Cum poți susține peste 3500 de copii, tineri și adulți în nevoie în 24 de comunități din județele Arad, Prahova și Constanța?

Doneaza

Ajută prin donații financiare
Dacă doriți să sprijiniți misiunea ASA donând bani datele noastre bancare sunt:

Cont RON: RO98INGB0000999906152536

Cont EUR: RO86INGB0000999906152558

Cont RON (cazuri umanitare): RO86INGB0000999906152558

Swift INGBROBU
Titular Asociația Social Activ
ING Bank N.V. Amsterdam – Sucursala București
Agenția Arad Centru

Donează cu PAYPAL

Donează prin EuPlatesc

Donează

Directioneaza a 3,5% din impozit

Anual sau pentru o perioadă de până la doi ani poți opta pentru direcționarea a 3,5% din impozitul pe venit pentru Asociația Social Activ.
Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul bancar ASA.
Este important pentru că este dreptul tău de a decide în ce mod se pot utiliza acești bani și îți oferă posibilitatea de a susține recurent o cauză în care crezi.

Banii primiți din direcționarea a 3,5% vor fi utilizați de către ASA strict pentru activitățile derulate direct cu copiii și tinerii aflați în dificultate.

Directioneaza 20% din impozit

Conform Legii sponsorizării nr. 32/1994 cu modificările şi completările ulterioare puteți direcționa 20% din impozitul pe profit datorat.

pe profit dar nu mai mult de 0.75% din cifra de afaceri) către orice organizație legal înființată până la data de 31 martie inclusiv.

ASA are 12 ani vechime și peste 3000 de beneficiari anual.

Sprijinul tău ne ajută să oferim servicii complexe.

Click aici pentru model contract sponsorizare și proiecte în curs de derulare.

Voluntariat

ASA caută permanent voluntari care să ne sprijine în programele noastre.

Suntem siguri că doar împreună și prin lucru în echipă vom putea oferi copiilor și tinerilor aflați în dificultate la șansa o dezvoltare echilibrată, acces la educație și integrare socială.

Detalii legate de programul de voluntariat puteți accesa aici

Parteneri proiecte

Asociația Social Activ caută în permanență parteneri și colaboratori, atât din mediul public cât și privat, pentru a multiplica programele sale și a transfera mai departe bunele practici și know-how-ul dobândit în 12 ani de activitate, precum și a profesioniștilor ASA care au peste 20 de ani de experiență în domeniul social, educațional, terapeutic.

Ne dorim parteneriate pentru depunere de proiecte și atragere de fonduri precum și pentru inițiere de strategii și politici publice, urmărind îndeplinirea misiunii și a scopului ASA. Contact aici pentru detalii