Cum pot să ajut?

Cum poți susține peste 3500 de copii, tineri și adulți în nevoie în 24 de comunități din județele Arad, Prahova și Constanța?

 Donează direct

Donează prin EuPlătesc

Donează

Donează cu PAYPAL
Datele noastre bancare sunt:

Asociația Social Activ – ASA  cu sediul în sat Cărand, nr.229, jud Arad.  înregistrată la Registrul Asociațiilor și Fundațiilor cu nr. 23 din 07.05.2008, CUI 23857963,

Cont RON: RO98INGB0000999906152536, 

Cont EUR: RO86INGB0000999906152558, 

Swift INGBROBU, 

Titular Asociația Social Activ, ING Bank N.V. Amsterdam – Sucursala Bucuresti, 

Agentia Arad Centru , 

Reprezentată de Stepan-Tătaru Carmen Daniela în calitate de Președinte.

Direcționează 3,5% din impozitul pe salariu

Anual sau pentru o perioadă de până la doi ani poți opta pentru direcționarea a 3,5% din impozitul pe venit pentru Asociația Social Activ.
Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul bancar ASA.
Este important pentru că este dreptul tău de a decide în ce mod se pot utiliza acești bani și îți oferă posibilitatea de a susține recurent o cauză în care crezi.

Banii primiți din direcționarea a 3,5% vor fi utilizați de către ASA strict pentru activitățile derulate direct cu copiii și tinerii aflați în dificultate.

Direcționează până la 20% din impozitul pe profit/venit al companiei

Conform Legii sponsorizării nr. 32/1994 cu modificările şi completările ulterioare puteți direcționa 20% din impozitul pe profit datorat.

pe profit dar nu mai mult de 0.75% din cifra de afaceri) către orice organizație legal înființată până la data de 31 martie inclusiv.

ASA are 12 ani vechime și peste 3000 de beneficiari anual.

Sprijinul tău ne ajută să oferim servicii complexe.

Voluntariat

ASA caută permanent voluntari care să ne sprijine în programele noastre.
Suntem siguri că doar împreună și prin lucru în echipă vom putea oferi copiilor și tinerilor aflați în dificultate la șansa o dezvoltare echilibrată, acces la educație și integrare socială.

Ne poți trimite un e-mail cu ce ai vrea să faci și locația ta și te vom contacta în cel mai scurt timp.

Parteneri proiecte

Asociația Social Activ caută în permanență parteneri și colaboratori, atât din mediul public cât și privat, pentru a multiplica programele sale și a transfera mai departe bunele practici și know-how-ul dobândit în 12 ani de activitate, precum și a profesioniștilor ASA care au peste 20 de ani de experiență în domeniul social, educațional, terapeutic.
Ne dorim parteneriate pentru depunere de proiecte și atragere de fonduri precum și pentru inițiere de strategii și politici publice, urmărind îndeplinirea misiunii și a scopului ASA.