Voluntari Voinici ASA

Este un rezultat al Programului Life Skills luând naștere din dorința copiilor, cu care am lucrat de-a lungul anilor, de a deveni Voluntari.

Hello!

  • Programul Voluntari Voinici ASA în care 50 de beneficiari (copii / tineri 10 – 20 de ani) ai activităților educative și de dezvoltare personală învață să fie Oameni responsabili și implicați în comunitățile în care trăiesc, prin formare de voluntari.

Programul Voluntari Voinici ASA

ASA a creat, prin membrii echipei din teren, un model de voluntar / Om care este plin de energie, iubire față de semeni, responsabil față de mediul înconjurător și sensibil la nevoile celor din jur. Model care în același timp este creativ, jucăuș, cu multe învățături de dăruit și experiențe de trăit.

Pentru mulți dintre copii era ceva nou și nemaîntâlnit, mare parte din ei trăind toată viața în medii deficitare, în prag de sărăcie sau în situații de risc și au ales să învețe mai mult pentru a deveni Voluntari Voinici ASA.

50 de beneficiari (copii / tineri 10 – 20 de ani) învață în prezent în ASA să fie Oameni responsabili, implicați în comunitățile din care provin și dăruiesc celor din jur lucrurile învățate alături de noi

Programul este deschis tuturor celor care doresc să dăruiască celor din jur și comunităților în care trăiesc sau aflate în dificultate ceea ce știu să facă și ce pot să ofere.

Galerie

Devino si tu voluntar

Dacă vrei să devii Voluntar Voinic ASA