Sustinere la distanta

Fiecare dintre noi poate să dăruiască de-a lungul vieții din resursele proprii.

Hello!

• Program Susținere la distanță care încurajează membrii societății civile, companii să susțină un copil defavorizat în parcursul lui educațional și de dezvoltare personală.

Programul Sustinere la distanta

Fiecare dintre noi poate să dăruiască de-a lungul vieții din resursele proprii. Fie că este vorba de câteva ore de joacă împreună cu un copil, de organizarea unor activități în folosul comunității sau de donație de bunuri (cărți, haine, materiale educative, bani etc.) care să fie folosite în sprijinul persoanelor vulnerabile.

Prin „Susține un Copil” alegi să sprijini misiunea ASA și să dai o șansă copiilor și tinerilor aflați de multe ori în situații critice de viață.

Înseamnă că făcând o donație lunară în bani și asigurând nevoile materiale a unui copil (sau mai mulți) contribui la dezvoltarea lui educațională (va putea merge la școală, urma cursuri extracuriculare în funcție de hobby și abilități), emoțională (îl sprijini să urmeze un program de terapie și dezvoltare personală).

Galerie

Sustine si tu un copil

Pentru înscrierea în program și informații legate de cum poți susține un copil